sâmbătă, 17 septembrie 2011

Udrea ar dori ca jurnaliştii pe turism să adopte din modul de raportare al străinilor la România

Udrea ar dori ca jurnaliştii pe turism să adopte din modul de raportare al străinilor la România: Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, susţine, într-o postare despre Congresul Mondial al Jurnaliştilor şi Scriitorilor din Turism, care are loc în România, că i-ar plăcea dacă jurnaliştii români de pe domeniu ar adopta mai mult din modul de raportare al străinilor la ţara noastră.





VIDEO Doi oligarhi rusi s-au luat la bataie intr-o emisiune televizata

VIDEO Doi oligarhi rusi s-au luat la bataie intr-o emisiune televizata: Doi dintre cei mai cunoscuti miliardari din Rusia s-au luat la bataie in timpul unei emisiuni in direct desfasurate la postul de televiziune NTV, transmite LiveLeak. Alexander Lebedev si Serghei Polonsky participau la emisunea "NTVshniki", unde se discuta despre criza economica globala.

Sinead O'Connor vrea să se sinucidă? Cântăreaţa a postat pe Twitter mesaje îngrijorătoare

Sinead O'Connor vrea să se sinucidă? Cântăreaţa a postat pe Twitter mesaje îngrijorătoare: Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor a stârnit îngrijorarea admiratorilor ei din lumea întreagă, după ce a postat pe Twitter o serie de comentarii în care a vorbit despre dorinţa ei de a se sinucide.





Miss Univers 2011, un concurs "aranjat"? Acuzaţii grave la adresa câştigătoarei, Miss Angola | VIDEO

Miss Univers 2011, un concurs "aranjat"? Acuzaţii grave la adresa câştigătoarei, Miss Angola | VIDEO: Leila Lopez, din Angola, desemnată recent Miss Univers, este acuzată că ar fi mituit organizatorii. Miss Fraţa, una dintre rivalele ei, declară că Miss Angola nu ar fi meritat acest titlu.

Ramona Gabor, vândută de prietenă: "Ramona e zdreanţă! A făcut sex pe bani!"

Ramona Gabor, vândută de prietenă: "Ramona e zdreanţă! A făcut sex pe bani!": Mădălina Radu, una dintre cele patru femei care au petrecut pe iahtul lui Chavdar Alexandrov şi prietena Ramonei Gabor, aruncă o altă lumină în cazul scandalului cu milionarul bulgar.

O RECUNOSTI? Cristina Ciobanasu, adolescenta cool din `Pariu cu viata`! - VIDEO

O RECUNOSTI? Cristina Ciobanasu, adolescenta cool din `Pariu cu viata`! - VIDEO: Născută în Botoşani, s-a lansat la "Dansez pentru tine". Iubeste actoria, este eleva a Colegiului National de Arta "Dinu Lipatti", la sectia Actorie, i-a incantat pe telespectatori cu rolurile sale din productiile "Ingerasii",...

100 de note contestate la titularizare

100 de note contestate la titularizare:
Nu mai puţin de 100 de candidaţi botoşăneni au contestat notele obţinute la examenul de titularizare. Potrivit datelor prezentate de Inspectoratul Şcolar Judeţean, 56 dintre contestatari au note sub 5.00, 39 au note între 5.00 şi 7.00 şi 5 au note peste 7.00.