luni, 11 iulie 2011

Cum își pot spori companiile numărul de fani pe Facebook

Cum își pot spori companiile numărul de fani pe Facebook: "Promovarea excesivă şi conţinutul plictisitor sunt două dintre cauzele care duc la ruperea prieteniilor pe Facebook dintre companii şi utilizatori."

OPINII: Aceasta nu este o pilda!

OPINII: Aceasta nu este o pilda!: "O cunostinta imi marturiseste cum, in urma cu cateva zile, a cazut din senin pe strada din pricina unei lipse de calciu. In plina zi, in mijlocul lumii vii: pe Bulevard, langa un chiosc de ziare, aproape de o statie de taxi, in preajma unei terase cu oameni. Trebuie sa adaug ca este vorba despre..."

Ada Macovei despre evaluarea directorilor: “Asigurarea cresterii calitatii in educatie este punctul de pornire pentru o evaluare obiectiva”!

Ada Macovei despre evaluarea directorilor: “Asigurarea cresterii calitatii in educatie este punctul de pornire pentru o evaluare obiectiva”!: "Pana pe data de 1 septembrie, toti directorii si directorii adjuncti ai unitatilor de invatamant din judet vor fi evaluati si vor primi calificative. In cazul in care calificativul primit este “nesatisfacator, se va desface contractul de..."

Un al doilea ziar britanic, acuzat de interceptarea ilegală a telefoanelor

Un al doilea ziar britanic, acuzat de interceptarea ilegală a telefoanelor: "'The Sunday Times', un alt săptămânal din trustul lui Rupert Murdoch, este acuzat că ar fi încercat să afle date personale ale fostului premier britanic Gordon Brown, când acesta era ministru de finanţe, relatează..."

CNA va analiza sesizările cu privire la Antena 3, în cazul lui Daniel Funeriu.

CNA va analiza sesizările cu privire la Antena 3, în cazul lui Daniel Funeriu.: "Consiliul National al Audiovizualului (CNA) va analiza intr-una dintre sedintele viitoare emisiunile de la Antena 3 in care s-a afirmat ca Daniel Funeriu nu a luat bacalaureatul din prima sesiune, in 1989, ulterior ministrul Educatiei acuzand televiziunea de fals in acte, potrivit MEDIAFAX.

PDL a decis, luni, sa formuleze plangeri catre CNA si sa nu isi mai trimita reprezentantii la emisiunile Antena 3, dupa ce acest post de televiziune a sustinut ca Daniel Funeriu nu a luat bacalaureatul ..."

CNA a dat amenzi de peste un million de lei în prima jumătate a anului 2011. Cine a primit cele mai mari sancţiuni - Mediafax

CNA a dat amenzi de peste un million de lei în prima jumătate a anului 2011. Cine a primit cele mai mari sancţiuni - Mediafax: "Cele mai mari sancţiuni au mers în prima jumătate a acestui an la OTV, televiziunea lui Dan Diaconescu primind 9 amenzi în cuantum de 305.000 lei (două amenzi - de câte 100.000 de lei, o amendă - 50.000 de lei, 5 amenzi - câte 10.000 de lei, o amendă - 5.000 de lei).

Clasamentul este continuat de televiziunea de ştiri Antena 3, controlată de familia Voiculescu, care a primit în acest an de la CNA un total de 13 amenzi în cuantum de 147.000 de lei (o amendă - 20.000 de lei, o amendă - 18.000 de lei, o amendă - 15.000 de lei, două amenzi - câte 12.000 de lei, 6 amenzi - 10.000 de lei, două amenzi - câte 5.000 de lei), o somaţie şi o decizie privind acordarea dreptului la replică."

Patru milioane de români, în ring cu Bute

Patru milioane de români, în ring cu Bute: "

Peste patru milioane de români au stat alături de Lucian Bute în fața televizoarelor, pe Pro TV. Dintre aceștia, aproape 2,6 milioane au fost din mediul urban.

Următorul clasat, Antena 1, a avut o audiență de zece ori mai mică.

Recordul celor 15 minute de meci: 4.566.000 de români în fața televizoarelor la ora 23.21.

Clasamentul posturilor TV pe durata meciului, dar și pe întreaga gală (care a durat peste 3 ore), în continuare:

Cum era de așteptat, cea mai mare parte a telespectatorilor de box au fost bărbați (62,5%).

Clasamentul posturilor TV pe intervalul meciului Bute-Mendy (23.19-23.34) la nivel NAȚIONAL:

1. Pro TV – 4.032.000 de telespectatori
2. Antena 1- 417.000
3. Prima TV – 326.000
4. Kanal D – 297.000
5. TVR 1 – 171.000

Clasamentul posturilor TV în timpul meciului Bute – Mendy (23.19-23.34) la NIVEL URBAN:

1. Pro TV – 2.586.000 de telespectatori (22,5 rating)
2. Prima TV – 253.000 (2,2)
3. Antena 1 – 240.000 (2,1)
4. Kanal D – 102.000 (0,9)
5. Realitatea TV – 100.000 (0,9)

Meciul a strâns peste patru milioane de români în fiecare minut, dar întreaga gală a avut ratinguri bune. În fiecare minut din cele trei ore și zece minute de transmisie (20.43-23.53), peste 2,7 milioane de români au stat la televizor. Dintre aceștia, 1,7 milioane din mediul urban.

Clasamentul posturilor TV pe tot parcursul Galei “Campion pentru România” (intervalul 20.43-23-53) la nivel NAȚIONAL:

1. Pro TV – 2.727.000 de telespectatori
2. Antena 1 – 550.000
3. Kanal D – 295.000
4. Prima TV – 279.000
5. TVR 1- 208.000

Clasamentul posturilor TV pe tot parcursul Galei “Campion pentru România” (20.43-23.53) la NIVEL URBAN:

1. Pro TV – 1.732.000 de telespectatori (15,1 rating)
2. Antena 1 – 320.000 (2,8)
3. Prima TV – 210.000 (1,8)
4. Acasă TV – 152.000 (1,3)
5. Kanal D – 148.000 (1,3)

Foto: Octavian Cocoloș, EVZ

"

Concertul lui Bon Jovi la București: un show fantastic, o organizare de toată jena

Concertul lui Bon Jovi la București: un show fantastic, o organizare de toată jena: "Concertul lui Bon Jovi la București: un show fantastic, o organizare de toată jena
Cel mai mare eveniment artistic al anului din România, concertul trupei Bon Jovi, a adunat în Piața Constituției peste 55.000 de mii de persoane. Cele mai multe din România, însă am avut o prezență puternică a vecinilor bulgari (cel puțin o mie de participanți). Pe cât de extraodinar a fost concertul susținut de celebra trupă americană, pe atât de jalnică a fost organizarea, de care s-a ocupat D&D East Entertainment, o companie condusă de Denise Săndulescu, aflată de la altfel la primul concert de un astfel de calibru. Participanții au ..."

Lucian Bute l-a făcut KO pe Dan Voiculescu

Lucian Bute l-a făcut KO pe Dan Voiculescu: "Pentru gala 'Un campion pentru România', care a avut loc sâmbătă, la 'Romexpo', în Capitală, cifrele de după contează mai mult decât socotelile de dinainte. Audienţele arată că 4,5 milioane de români au fost cu ochii pe Lucian..."

Companiile româneşti se mută pe Facebook

Companiile româneşti se mută pe Facebook: "Atraşi de potenţialul uriaş al reţelei sociale, managerii români mizează tot mai mult pe simpatia celor 3,6 milioane de utilizatori de Facebook."

Amazon Kindle nu face casă bună cu cartea digitală românească.

Amazon Kindle nu face casă bună cu cartea digitală românească.: "Numarul cartilor in format electronic disponibile in limba romana se va dubla anual, pentru ca in cel mult zece ani oferta acestora sa o ajunga din urma pe cea a titlurilor tiparite.
Amazon si Kindle. Acestia sunt primii doi termeni care le vin in minte in Romania celor interesati de dispozitivele de citit carti electronice si de continutul electronic. Din pacate, ambii giganti au serioase probleme de compatibilitate cu productia de carte digitala din Romania, ce este intr-o dezvoltare rapida. ..."

Elevii din Coreea de Sud nu vor mai folosi manuale tipărite.

Elevii din Coreea de Sud nu vor mai folosi manuale tipărite.: "Pana in 2015, Coreea de Sud si-a propus ca, in scoli, sa nu se mai foloseasca hartie tiparita .
In loc sa foloseasca manuale tiparite care se rup si ale caror informatii sunt greu de actualizat, sistemul de invatamant al sud-coreenilor se va baza pe textele online, relateaza revista Time, in editia online.
Guvernul asiatic a facut o investitie de 2 miliarde de dolari in e-book-uri, pe care si-o va recupera pe termen lung, prin faptul ca nu va mai investi in manuale tiparite anual."

Un bărbat din Uzbekistan a trecut din greşeală graniţa României

Un bărbat din Uzbekistan a trecut din greşeală graniţa României: "
Frontiera dintre România şi Republica Moldova a fost trecută illegal de un bărbat din Uzbekistan. Acesta a spus că totul a fost o greşeală.
"

Azi încep înscrierile pentru a doua sesiune a bacalaureatului. Vezi calendarul!

Azi încep înscrierile pentru a doua sesiune a bacalaureatului. Vezi calendarul!: "
Candidaţii care nu au luat notă de trecere în sesiunea iunie-iulie a bacalaureatului mai au o şansa de a da examenul în această vară. Înscrierile pentru cea de-a doua sesiune a bacalaureatului încep astăzi, 11 iulie, şi se termină pe data de 15 iulie.
"

Titularizare cu supraveghere video la Botosani

Titularizare cu supraveghere video la Botosani: "
Supraveghere video la concursul unic de titularizare din acest an la Botosani"

5.000 de elevi doresc sa devina liceeni

5.000 de elevi doresc sa devina liceeni: "Aproximativ 5.000 de elevi, absolventi de gimnaziu din judetul Botosani, asteapta repartizarea computerizata la liceu"

EXCLUSIV Povestea unei frustrări … a poliţistului Gelu Graur

EXCLUSIV Povestea unei frustrări … a poliţistului Gelu Graur: "
Meseria de poliţist este una nobilă, dar, din păcate, nu toţi care poartă uniforma de poliţist fac, măcar cât negrul sub unghii, cinste uniformei. Asta o ştiu civilii dar o ştiu şi … poliţiştii. Pare greu de crezut, dar în România, în Botoşani, există şi poliţişti dezgustaţi de unii care se joacă de-a Poliţia, care de fapt sunt simpli lucrători în Poliţia Română pentru că mai au mult până să devină cu adevărat poliţişti.

Gelu Graur a devenit cunoscut opiniei publice ca fiind „poliţistul rock’n roll”, omul care era ziua poliţist şi noaptea, când nu era în anchetă sau filaj, cântăreţ al trupei botoşănene Stilton. Despre talentatul poliţist-cântăreţ s-a scris atât în presa locală, cât şi în cea naţională, fiindu-i alocate spaţii generoase.
"

Nu s-a copiat la bac-ul din acest an

Nu s-a copiat la bac-ul din acest an: "
Cel puţin asta cred 35,1% dintre cititorii BanulBotoşănean.ro care au răspuns la sondajul săptămânal. De asemenea, 33.8% consideră că la examenul din 2011 s-a copiat foarte mult, iar 31,1% susţin că s-a copiat la fel ca şi în ceilalţi ani.
"

Din toamna, Mihaela Radulescu, colega cu Dani Otil

Din toamna, Mihaela Radulescu, colega cu Dani Otil: "Revenita recent in tara, pe perioada verii, Mihaela nu a stat degeaba, ci a pus mana pe un contract cu Antena 1. Daca pana acum ea a prezentat doar cateva editii speciale ale unor show-uri, de data aceasta, va avea, incepand din toamna, o emisiune saptamanala, ca-n vremurile bune."

ALEXANDRU ŞOTROPA: "Probabil cineva nu şi-a făcut treaba sau poate învăţământul românesc nu creşte oameni"

ALEXANDRU ŞOTROPA: "Probabil cineva nu şi-a făcut treaba sau poate învăţământul românesc nu creşte oameni": "Riscant şi totodată provocator un interviu cu un elev, fie el şi de-a XI-a, în zile ca acestea, de final de bacalaureat. Profesorii, de oricare parte a baricadei s-ar afla, sunt mâhniţi şi revoltaţi. Elevii au ajuns să fie blamaţi public, guvernanţii se scaldă..."

Ministrul Daniel Funeriu, demis pe Facebook

Ministrul Daniel Funeriu, demis pe Facebook: "Elevii care au picat bacalaureatul au găsit o metodă prin care să se răzbune pe ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu. Pe Facebook au fost create comunităţi şi evenimente în care ţinta este ministrul. "Să-l dăm jos pe Funeriu", "Demisia, Daniel..."

Elsaco încearcă să vândă IT de aproape 7 miliarde la şcolile speciale din Iaşi

Elsaco încearcă să vândă IT de aproape 7 miliarde la şcolile speciale din Iaşi: "Patru societăţi, printre care şi ce-a patronată de omul de afaceri botoşănean Valeriu Iftime, s-au arătat interesate să livreze echipamente IT pentru şcolile speciale din judeţul Iaşi, aflate..."