vineri, 3 iunie 2011

Botoşani, Botoşani - 3 iunie

Posted: 03 Jun 2011 09:25 AM PDT
Femeia cazuta in fantana a fost salvata de pompieri!: "Femeia de 70 de ani, Eugenia C., din satul Carasa, comuna Corlateni, a avut puterea ca, in cadere, sa se prinda de lantul de care era atasata galeata! Pompierii chemati de catre localnici au scos-o in viata, constienta, desi statuse zeci de minute in apa pana la brau.
Din..."
Posted: 03 Jun 2011 08:48 AM PDT
Cupa Dansului “DANCE SPORT”, editia I si-a desemnat castigatorii: "Asa cum am anuntat in martie Asociatia Judeteana de Dans Sportiv Botosani, Asociatia Judeteana “Sportul pentru toti” Botosani si Clubul Sportiv FASHION DANCE Botosani , a organizat in perioada 02 – 27 mai 2011, Festivalul Judetean de Dans “ Cupa Dansului “DANCE SPORT”. Aceasta editie a avut ca principal scop, asigurarea unui cadru optim de [...]"
Posted: 03 Jun 2011 07:23 AM PDT
Sebastian Lăzăroiu, noul ministru al Muncii. Băsescu a semnat decretul de numire: "Premierul Emil Boc a înaintat preşedintelui Traian Băsescu propunerea de numire a lui Sebastian Lăzăroiu în funcţia de ministru al Muncii, a anunţat Guvernul. Agenţia de presă MEDIAFAX a anunţat în premieră, în urmă cu două ore, că Sebastian Lăzăroiu este cel mai recent nume luat în calcul pentru acest portofoliu, după întâlnirea de vineri dimineaţă dintre premierul Emil Boc şi preşedintele Traian Băsescu.
Posted: 03 Jun 2011 07:01 AM PDT
ALERTA: Cazuta intr-o fantana de 8 metri adancime, a reusit sa se prinda de lant!: "Localnicii din satul Carasa, comuna Corlateni, se straduiesc sa scoata din fantana o femeie care, in cadere, a reusit sa se prinda cu mainile de lantul de care este atasata galeata.

Dispecerul de serviciul de la IJSU Botosani spune ca cei care au sunat, in urma cu mai putin de 10 minute, la..."
Posted: 03 Jun 2011 07:00 AM PDT
Modern Calor te premiaza!: "
Operatorul de termoficare din Botosani lanseaza tombola ”Modern Calor te premiaza!”,"
Posted: 03 Jun 2011 06:59 AM PDT
Stiri.Botosani.ro - Inceput de saptamana fara apa in mai multe zone ale municipiului Botosani! : S"Pentru marți, 7 iunie, în același înterval orar 8-16 se vor executa lucrări care necesită sistarea apei în zona centrală a municipiului Botoșani, respectiv în cartierul Marchian, cuprins în careul de străzi Cuza Vodă, Unirii, Marchian și Bd. M. Eminescu."
Posted: 03 Jun 2011 06:58 AM PDT
Stiri.Botosani.ro - Inceput de saptamana fara apa in mai multe zone ale municipiului Botosani! : "Astfel, pentru luni, 6 iunie, între orele 8-16 se va opri furnizarea apei în zona cuprinsă între Rompetrol (Calea Națională), Teatrul de Păpuși Vasilache, Bariera Sulița (str. I.C.Brătianu) și Bariera Tulbureni. Vor fi afectați de scăderea presiunii sau lipsa apei locuitorii din zona de case situate pe străzile: Petru Rareș, Pușkin, Victoriei, Iuliu Maniu, Petru Maior, I.Creangă, I.L.Caragiale, Alexandru cel Bun, Dragoș Vodă, Mărăști, Nucilor, Maramureș, Armeană, Pod de Piatră, Vasile Lupu, Liliacului, Ghiocei, Austrului, Caisului, Zefirului Porumbelului, Furtunii, Verona, Lalelelor, Tunari, Grăniceri. "
Posted: 03 Jun 2011 06:00 AM PDT
Mihai Calistru: „Cel târziu marţi vom decide cine va participa la baraj”: "



Sport Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal susţine că la începutul săptămânii viitoare se va decide dacă FC II Botoşani, campioana judeţului din acest sezon va putea participa la barajul pentru promovarea în liga a III-a. Reprezentanta judeţului Botoşani va întâlni la baraj campioana judeţului Vaslui.
"
Posted: 03 Jun 2011 05:57 AM PDT
Posted: 03 Jun 2011 03:00 AM PDT
Tumora gigant extrasa, de la o botosaneanca, dupa 15 ani: " Chirurgii din Clinica Buco-Maxilo-Faciala trebuie sa faca uneori adevarate minuni pentru a salva viata bolnavilor"
Posted: 03 Jun 2011 02:58 AM PDT
Scandal cu aburi de alcool: Reclamaţii au devenit "victime"!: "Un botoşănean a reclamat la Poliţie că, în timpul unui conflict cu un grup de tineri, s-a ales cu oglinda maşinii stricată! Surpriza a venit, însă, chiar din partea celor reclamaţi, care au sesizat câteva ore mai târziu că... au..."
Posted: 02 Jun 2011 10:15 PM PDT
Pe timp de criza, comerciantii "strang randurile" in jurul liceelor!: "Intr-o perioada in care tot mai multi comercianti trag obloanele, criza nimicind chiar si afaceri cu traditie in Botosani, barurile si terasele din preajma scolilor par sa ia avant de la o luna la alta!Un spatiu la o distanta nu prea mare de un liceu..."
Posted: 02 Jun 2011 10:13 PM PDT
Autorităţile europene: Fără mobil în şcoli. Regula se va aplica şi în România: "Trei sferturi din populaţia globului nu concepe viaţa fără celular. Iar copii nu fac excepţie. Din acest motiv autorităţile europene vor să interzică folosirea telefonului mobil măcar în şcoli"
Posted: 02 Jun 2011 10:24 AM PDT
Curtea de Apel Suceava anuleaza un Ordin al ANRSC. Plata cheltuielilor comune ramane!: "În data de 30.05.2011, Curtea de Apel Suceava s-a pronunţat în sensul anulării Ordinului preşedintelui A.N.R.S.C. nr. 343/2010 pentru aprobarea Normei tehnice privind repartizarea consumurilor de energie termică între consumatorii din imobilele de tip condominiu,..."
Posted: 02 Jun 2011 10:24 AM PDT
Mencinicopschi despre bacteria ucigaşă: "Scandalul E.coli cu castraveţii este fabricat": "Castraveţii spanioli contaminaţi cu E.coli au pus pe jar autorităţile europene. Directorul Institutului de Cercetari Alimentare, Gheorghe Mencinicopschi, crede că tot scandalul cu castraveţii contaminaţi cu bacteria E.coli este o exagerare voită, de natură..."
Posted: 02 Jun 2011 06:30 AM PDT
Şase magazine mari amendate pentru publicitate agresivă în cutiile poştale: "Comisarii din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au aplicat nu mai puţin de şase amenzi contravenţionale în cuantum de 1.000 de lei fiecare, pentru publicitate agresivă...."
Posted: 02 Jun 2011 06:28 AM PDT
Inspectorii sanitar veterinari - controale la comercianţii de castraveţi: "gajaţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor au demarat o amplă acţiune de control pe linia prevenirii contaminării populaţiei cu bacteria Escherichia Coli enterohemoragică..."
Posted: 02 Jun 2011 06:28 AM PDT
DSVSA- Recomandări pentru prevenirea contaminării cu E-coli: "Urmare a comunicatului de presă al Comisiei Europene privind cazul toxiinfecţiei alimentare cu Escherichia Coli enterohemoragică, precum şi evaluarea de risc realizată de ECDC (European Center of..."
Posted: 02 Jun 2011 06:24 AM PDT
BANI BUNI pe telefoane vechi, noua tactica a operatorilor speriati de scaderea vanzarilor: "Vanzatorii de telefoane mobile s-au speriat destul de tare dupa ce au vazut cifrele pentru primele trei luni din an: romanii au cumparat cu 15% mai putine terminale decat in intervalul similar din 2010, an de criza puternica. Reactia operatorilor..."
Posted: 02 Jun 2011 06:22 AM PDT
Conducerea Maternitatii contesta clasificarea Ministerului Sanatatii: " Clasificare nejustificata pentru Spitalul de Obstetrica si Ginecologie din Botosani. "
Posted: 02 Jun 2011 06:21 AM PDT
Atac dur: Ministrul Igaş a dat ordin să taie peste 500 de lei din salariul angajatilor din MAI!: "Ministrul de Interne Traian Igaş a dat miercuri seara un ordin prin care valoarea normei de hrană a scăzut de la 700 de lei la 150 de lei. Masura se aplica angajatilor din structurile MAI.Cu alte cuvinte, de la 1 iunie, poliţiştii..."
Posted: 02 Jun 2011 06:08 AM PDT
Florin Ghiorghiţă: “Este obligatoriu să scoatem dalele de la tramvai de pe strada Primăverii”: "News Viceprimarul Florin Ghiorghiţă susţine că în momentul în care va începe reabilitarea străzii Primăverii, dalele de la şina de tramvai vor fi scoase. În locul acestor dale se va allege o altă soluţie pentru calea de rulare a tramvaielor."
Posted: 02 Jun 2011 06:07 AM PDT
Soarta Spitalului de Pneumoftiziologie va fi decisa prin Hotarare de Guvern!: "Spitalul de Penumoftiziologie Botosani va deveni sectie exterioara a Spitalului Judetean “Mavromati abia dupa ce se va da o Hotarare de Guvern in acest sens.In ultima sedinta de Consiliu Local, consilierii si-au dat..."
Posted: 03 Jun 2011 03:03 AM PDT
Retea de traficanti de persoane cu victime din Botosani destructurata de DIICOT: "
altReteaua de traficanti de persoane desfiintata in urma cu doua zile a traficat si persoane din Botosani.
"
Posted: 03 Jun 2011 03:03 AM PDT
Medicii de familie din Botosani refuza sa elibereze retete. CNAS ataca: "Medicii de familie trebuie sa mai si munceasca!": "Medicii de familie din judetul Botosani, prezenti astazi la o noua intalnire a Asociatiei Medicilor de Familie, au hotarat in unanimitate sa continue protestul inceput pe data de 1 iunie, si anume de a nu elibera retete sau bilete de trimitere.
"Astazi a avut..."
Posted: 03 Jun 2011 03:02 AM PDT
26 de creşe şi grădiniţe noi în Botoşani cu 22,7 milioane lei: "
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a lansat licitaţia pentru primele proiecte de creşe/grădiniţe în judeţele Botoşani, Buzău, Vrancea şi Suceava, realizate în cadrul PNDI, sub-programul - Modernizarea localităţilor româneşti. Această componentă a PNDI are ca scop îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei, contribuind, totodată, la creşterea economică şi crearea de noi locuri de muncă. În judeţul Botoşani vor fi construite 26 de creşte şi grădiniţe pentru care s-au alocat 22,7 milioane lei.
"
Posted: 03 Jun 2011 03:01 AM PDT
Radarele de vineri in judetul Botosani!: "Pe E58, Politia Rutiera va amplasa astazi radarele pe tronsonul Botosani-Vladeni si Botosani-Flamanzi.
Soferii care pleaca astazi la drum trebuie sa fie atenti si pe:
-DN29D..."
Posted: 03 Jun 2011 03:01 AM PDT
Astăzi: Sfinţii Mucenici Luchilian, Ipatie, Paul, Dionisie şi Claudie: "
Sfantul Luchilian a trait in secolul al III-lea, in vremea imparatului Aurelian. Luchilian a fost preot al slujirii idolesti pana la batranete, cand s-a convertit la crestinism. Nevoind sa-si lepede credinta in Hristos, a fost batut cu salbaticie, incat era tot numai o rana. Aruncat in temnita in acest chip, a intalnit patru tineri: Ipatie, Pavel, Dionisie si Claudie, inchisi din acelasi motiv - nelepadarea de Hristos.

"
Posted: 03 Jun 2011 02:57 AM PDT
Botosaneanul Dan Lucinescu despre întâlnirea cu Părintele Arsenie Boca: ""Am avut marea şansă, în existenţa mea de adolescent, să cunosc la binecuvântata Mănăstire Sâmbăta, pe cea mai deosebită personalitate din întreaga mea existenţă. În plin atac ateist, părintele Arsenie reuşise cu..."
Posted: 03 Jun 2011 02:30 AM PDT

Posted: 03 Jun 2011 02:29 AM PDT






Posted: 02 Jun 2011 10:17 PM PDT
A stat 15 ani cu o tumora dupa cap, pentru ca nu a avut bani sa mearga la medic!: "O femeie de 65 de ani, din judetul Botosani, a stat 15 ani cu o tumora gigant dupa cap! Ea a mers la spital pentru ca, din cauza tumorii de dimensiuni mari, nu isi mai putea misca capul.
Timp de 15 ani formatiunea tumorala a crescut, pana a ajuns la aproape un..."
Posted: 02 Jun 2011 10:16 PM PDT
Posted: 02 Jun 2011 10:15 PM PDT
Angajaţii Prefecturii, tăiaţi drastic la salariu: "Toţi angajaţii Prefecturii Botoşani sunt afectaţi de reducerea considerabilă a normei de hrană acordată întreg personalului Ministerului Administraţiei şi Internelor. De la comasarea fostelor..."
Posted: 02 Jun 2011 10:15 PM PDT
FIN.ro: ISJ Botoşani a plătit 304.000 lei pentru lucrări neefectuate: "
Acuzaţii grave aduse de publicaţia naţională Financiarul.com, mai nou Fin.ro. Cotidianul de business al grupului Intact a publicat o informaţie potrivit căreia Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, condus de Ada Macovei, a plătit câteva sute de mii de lei pentru lucrări neefectuate.
"
Posted: 02 Jun 2011 10:14 PM PDT
Rodica Hutuleac: "90% din medici maine vor lucra": "
Rodica Hutuleac, presedintele Casei de Asigurari de Sanatate Botosani a declarat ca protestul medicilor de familie e pe cale sa se incheie
"
Posted: 02 Jun 2011 10:14 PM PDT
TOP 15 oameni de afaceri şi şefi de instituţii care ar trebui să candideze şi nu o fac: "
ANALIZA BANULBOTOŞĂNEAN.RO:Viaţa politică din Botoşani ar creşte mult în calitate dacă unii dintre cei mai cunoscuţi dintre botoşăneni, oameni de afaceri sau şefi de instituţii, s-ar implica în politică ori dacă o parte dintre membrii de partid ar reuşi să reprezinte formaţiunile politice în care sunt înscrişi. Botoşănenii ar avea mult de câştigat dacă măcar vreo câţiva dintre cei enumeraţi mai jos s-ar implica şi ar candida pentru a ajunge primar, preşedinte al Consiliului Judeţean sau parlamentari. PDL, PSD şi PNL ar trebui să se lupte să aibă în rândurile lor astfel de membri, oameni care fac mai mult decât toate aceste partide la un loc.
"
Posted: 02 Jun 2011 10:14 PM PDT
DARABANIUL PLANGE…Ramas bun, Andrei!: "Oraşul Darabani s-a îmbrăcat astăzi în negru, deoarece l-a condus pe ultimul drum pe fiul urbei, Andrei Victor Moroşanu, tânărul de 22 de ani care s-a stins duminică seară în apele Prutului. Şi ..."
Posted: 02 Jun 2011 10:12 PM PDT
LIGA 5 – SUD | REZULTATE “25″ | Microbuzul Botoşani a promovat în Liga 4.| Flacăra Flămânzi merge la baraj.: "

Penultima etapă liga a IV-a

Prosport Vârfu Câmpului – FC Păltiniş 1:0

Nord Star Pomârla – FC Darabani 1:1

FC II Botoşani – FC Conceşti 3:0 ( neprezentare)

FCM Dorohoi – Rapid Ungureni 3:0 ( neprezentare)

Sportivul Truşeşti – CS AS Roma 4:1

AS 2000 Bucecea – Avântul Albeşti 3:3

Bucovina Rogojeşti a stat

Sursa: Denis Creţu

.

Liga a V-a Sud – penultima etapă

Voinţa Socrujeni – Spicul Iacobeni 2:2

Ionut Moraru , Petru Balan

Sportul Adăşeni – FC Suliţa 3:0 ( neprezentare)

Şoimii Băluşeni – Gloria Frumuşica 2:3

/ Danut Nichitus(2), Sergiu Balasanu

AS Microbuzul Botoşani – CS Mihălăşeni 5:2

Cristian Străteanu, Ovidiu Dumitras, Mădălin Lupu, Mihai Andrieş, Marian Belciug/ Ionut Pascaru, P. Sandu (autogol)

FC Flămânzi – FC Zona Botoşani 2:3

Ionuţ Boghian, Mădălin Lăeşu/ Cătălin Deică, Lucian Bâlbă, Bogdan Hudişteanu.

CS Dante Botoşani – Viitorul Hlipiceni 10:0

Flacăra 1907 Flămânzi – Flacăra Vlăsineşti 3:0 ( neprezentare)

_______________________________________________________________

microbuzul botosani

AS Microbuzul Botoşani

După un an de la înfiinţare A.S. Microbuzul Botoşani a promovat în liga a IV-a

Iată ce a declarat Ovidiu Caia ( manager general AS Microbuzul): “Suntem fericiţi că munca depusă de noi a dat roade şi am reuşit promovarea. Pentru viitorul sezon, pe lângă jucătorii pe care îi avem în lot, dorim să mai facem achiziţii, pentru a crea o echipă de primele trei locuri în liga a IV-a. Deoarece suntem înfiinţaţi anul trecut timp de trei ani nu avem drept de promovare. În continuare ne bazăm pe sprijinul viceprimarului Florin Ghiorghiţă, a lui Dumitru Bălan- administratorul SC Microbuzul precum şi pe cel al antrenorului Nelu Asaftei. În pauza competiţională sperăm să-i recuperăm pe Andrei Aparaschivei ( întindere de ligamente la ambele picioare) şi Adrian Cososchi ( operat de ruptură de menisc), ambii fiind jucători de bază ai echipei noastre. Doresc tuturor echipelor din liga a V-a să încerce promovarea în liga a IV-a pe care noi am reuşit-o, iar pe echipa Flacăra Flămânzi o aşteptăm după meciul de baraj în liga a IV-a.”

Ovidiu Caia alături de Ioan Călin ( Flacăra Flămânzi)