sâmbătă, 5 martie 2011

Alex Dima: "Am reuşit să schimbăm mentalităţi" - Ghid TV > EVZ.ro

Alex Dima: "Am reuşit să schimbăm mentalităţi" - Ghid TV > EVZ.ro: "Este o întrebare pe care o primim mereu - 'aţi arătat neregulile, minciuna, hoţia, şi ce? S-a schimbat ceva?'. Eu cred cu tărie că fiecare reportaj pe care îl fac schimbă ceva în bine. Asta face parte din misiunea noastră, să 'lătrăm' şi să prezentăm defectele societăţii chiar dacă aparent nimic nu se schimbă. Nu este corect să nu credem în îndreptarea şi repararea greşelilor. Dacă nu aş fi crezut în asta, aş fi emigrat de mult sau m-aş fi călugărit. Copilul meu merită o societate mai bună, iar eu nu fac decât să mă lupt pentru asta cu armele pe care le am la dispoziţie. Asta ar trebui să facă toţi românii..."

Liceanul care se apucă de afaceri prin programul "10.000 de euro"

Liceanul care se apucă de afaceri prin programul "10.000 de euro": "Ionuţ Ojoc încă n-a dat Bac-ul, dar ştie exact cum să facă profit de pe urma reciclării PET-urilor. Sunt peste 100 de proiecte depuse până acum, dar banii ar ajunge cam pentru 1.100 de planuri."

Facultatea – o investiţie de mii de euro

Facultatea – o investiţie de mii de euro: "În timp ce în vara anului trecut în jur de 125.000 de studenţi au terminat studiile, angajatorii au propus doar 8.000 de locuri de muncă pentru ei."

Ce face un vegetarian când merge în vizita la prieteni

Ce face un vegetarian când merge în vizita la prieteni: "

Frumoasa actriţă şi vedetă tv vine cu o nouă provocare. O temă pe care a mai deschis-o pe propriu-i blog şi care iată e din nou în atenţia fanilor săi şi nu numai.

Aşadar, cum te descurci şi ce faci când eşti vegetarian? Ce mănâci şi ce faci când mergi în vizite şi nu vrei să îţi răneşti prietenii care s-au pregătit…sau în alte ocazii ăn care eşti nevoit să mănâci şi nu ai ce.

La aceste dileme, dar şi altele puteţi afla răspunsul aici. Ca bonus, puteţi vedea, în premieră, imagini cu Flori, Miss Fata de la ţară, şi lecţiile de foto-balet pe care aceasta le-a făcut alături de Andreea.

"

Românii exagerează cu talentul. 5 milioane de telespectatori în minutul de aur la ProTV

Românii exagerează cu talentul. 5 milioane de telespectatori în minutul de aur la ProTV: "

Cea de-a treia ediţie a show-ului protevist “Românii au talent” a înregistrat un record absolut de audientţă de când a fost introdus sistemul de măsurare cu people-meter în ţara noastră, emisiunea fiind urmărită aseară de milioane de telespectatori.
Talentaţii, dar şi ciudaţii, care performează pe scena pusă la dispoziţie de ProTV au contribuit din plin şi la acest record. Minutul de aur, viyionat de peste 5 milioane de telespectatori, a fost la ora 22 :14, iar ratingul emisiunii atingea 27,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 66,0%.

Vedetele acestei emisiuni, dacă ar fi să socotim numărul de vizionări ale clipurilor lor, au fost Adrian Ţuţu, Alin Stanis şi Cosmin Agache.

Favorita VerticalNews a fost, la această ediţie, Ioana Roxana care a pezentat un incredibil număr de contorsionism.

Adolescenta a venit la preselecţtiile “Românii au talent” alături de părinţi: ”Mama şi tata au făcut multe sacrificii pentru mine şi le mulţumesc”. Ea are 13 ani şi face gimnastică de 6 ani şi jumătate.


"

Noul site gsp.ro este atrăgător, dar atât

Noul site gsp.ro este atrăgător, dar atât: "

”Orice cioară crede că puiul ei e cel mai frumos”, după această zicală umblă şi Cătalin Tolontan, şeful cotidianului “Gazeta sporturilor”, al cărui site, proaspăt relansat, a ajuns primul din România, socotind numărul de vizitatori unici pe zi. O treabă fantastică, dar care din păcate nu ajunge să asigure prosperitatea redacţiei pe care o conduce Tolontan.

Costurile de întreţienere ale redacţiei (print&online) sunt imense, eforturile oamenilor mari, iar reinventarea a provocat deja disconfort şi discordie. În plus, sutele de mii de vizitatori (elevi şi tineri pauperi) cu care se laudă Tolontan nu sunt deloc vandabili, adică nu au nicio relevanţă pentru advertiseri. Lumea caută pământ pentru grâu, iar tu te lauzi că ai sute de mii de hectare. Din păcate, astea-s acoperite cu gheaţă sau nisip. Şi ar mai fi ceva putred în îndrăzneala de marketing a lui Tolontan. Jumătate din « unicii » lui intră pe noul gsp ca să vadă filmuleţe sau galerii foto cu femei goale şi alte glumiţe cu tentă sexuală. Din păcate (sau din fericire pentru noul gsp.ro), nu e singurul site de sport care atrage promovând pornografia.

"

Românii au talent, record după record: peste 2,4 milioane de persoane rating mediu

Românii au talent, record după record: peste 2,4 milioane de persoane rating mediu: "
Românii sunt din ce în ce mai “prinși” de show-ul Românii au talent. Ediția de vineri a scos un rating mediu mai mare decât primele două ediții.
În mediul urban, programul de pe Pro TV a fost urmărit, în medie, de 2,4 milioane de telespectatori, un rating de aproape 21%.
Audiența posturilor TV pe intervalul emisiunii Românii au talent, la nivel URBAN:
1. Pro TV: 2.401.000 telespectatori (20,9 rating). Cotă de piață: 42,8% (aproape 43% din telespectatorii care se uitau la televizor erau pe Pro TV)
2. Antena 1: 496.000 (4,3). Cotă de piață: 8,9%.
3. Kanal D: 236.000 (2,1)
4. TVR 1: 233.000 (2)
5. Prima TV: 215.000 (1,9)
  • Cel mai vizionat minut, după media în mediul urban, a fost 22.14: în acel minut, 3.08 milioane de orășeni erau pe Pro TV.
La prima ediție, ratingul mediu al emisiunii, în mediul urban, a fost de 2,05 milioane de telespectatori. La emisiunea numărul doi, media a fost de 2,2 milioane.

Patru milioane de telespectatori medie la nivel național

La nivelul întregii țări, emisiunea Românii au talent a fost urmărită, în medie, de 3.98 milioane de telespectatori. La ora 22.14, în minutul cu cea mai mare audiență, peste cinci milioane de români se uitau la show.
Audiența posturilor TV pe intervalul emisiunii Românii au talent, la nivel NAȚIONAL:
1. Pro TV: 3.985.000 de telespectatori
2. Antena 1: 815.000
3. TVR 1: 594.000
4. Kanal D: 552.000
5. Prima TV: 418.000
Citește și:
"