luni, 17 ianuarie 2011

Lazaroiu despre Dan Diaconescu si Mugur Isarescu

Mircea Badea, despre afirmaţiile lui Lăzăroiu: Sunt un clovn trist pe banii mei

Mircea Badea, despre afirmaţiile lui Lăzăroiu: Sunt un clovn trist pe banii mei:
Mircea Badea a declarat luni, la "Sinteza zilei", că recunoaşte caracterizarea pe care i-a făcut-o Sebastian Lăzăroiu, fiind într-adevăr "un clovn trist" - aşa cum sunt toţi clovnii -, realizatorul TV precizând însă că este "un clovn trist pe banii lui", spre deosebire de consilierul prezidenţial.

Stela Popescu, în telenovela "Iubire şi onoare"

Stela Popescu, în telenovela "Iubire şi onoare": "Stela Popescu şi Florin Zamfirescu se alătură distribuţiei ce dă viaţă personajelor din povestea de dragoste româno-arabă."

"Pamflet" cu Leo de la Streahaia şi Crudu

Ăsta e pamflet?? Poate în puii lui.
Pamflet cu Leo de la Streahaia şi Crudu: "
În plin scandal între asistenta de la Neaţa cu Răzvan cu Dani, Daniela Crudu, şi Leo de la Strehaia, Mihai Bendeac, deşi e în vacanţă, s-a apucat de scris un pamflet pe seama celor doi.Titlul e cam aşa: Crudu de la Strehaia (Din ciclul: “Nu ne deranjează că asistenta noastră e curvă, ne deranjează că s-a aflat că e).
"

Tânăra din centrul anchetei împotriva lui Berlusconi i-ar fi cerut acestuia cinci milioane de euro

Tânăra din centrul anchetei împotriva lui Berlusconi i-ar fi cerut acestuia cinci milioane de euro: "Ruby, tânăra marocană aflată în centrul unei anchete pentru posibilă prostituţie cu minore deschisă împotriva premierului italian Silvio Berlusconi, i-ar fi cerut acestuia din urmă cinci milioane de euro ca să tacă, potrivit unor interceptări telefonice citate luni de agenţia Ansa.

Poetry - Official Trailer [HD]

Poetry - Official Trailer [HD]: "


Release Date: 8 January 2011 Genre: Drama Cast: Jeong-hie Yun, Nae-sang Ahn, Hira Kim Director: Chang-dong Lee Writers: Chang-dong Lee MPAA: N/A Studio: Kino Pictures Plot: A drama centered on a woman at the end of her life in search of new meaning. Subscribe Now: www.youtube.com
From:
trailers

Views:
302


108
ratings
Time:
01:54
More in
Entertainment
"

The Rite - Father Lucas Gets Results

The Rite - Father Lucas Gets Results: "


Release Date: 28 January 2011 Genre: Drama Cast: Anthony Hopkins, Alice Braga, Ciarán Hinds, Rutger Hauer, Torrey DeVitto, Ben Cheetham Director: Mikael Håfström Writers: Michael Petroni, Matt Baglio MPAA: NA Studio: Warner Bros. Pictures Plot: An American priest travels to Italy to study at an exorcism school. Subscribe Now: www.youtube.com

Views:
310


17
ratings
Time:
00:30
More in
Entertainment
"

The Rite - I'm Just Interested In The Truth

The Rite - I'm Just Interested In The Truth: "


Release Date: 28 January 2011 Genre: Drama Cast: Anthony Hopkins, Alice Braga, Ciarán Hinds, Rutger Hauer, Torrey DeVitto, Ben Cheetham Director: Mikael Håfström Writers: Michael Petroni, Matt Baglio MPAA: NA Studio: Warner Bros. Pictures Plot: An American priest travels to Italy to study at an exorcism school. Subscribe Now: www.youtube.com

Views:
313


18
ratings
Time:
00:47
More in
Entertainment
"

Fotograful rănit în Tunisia a decedat

Fotograful rănit în Tunisia a decedat: "Fotograful franco-german al agenţiei EPA, Lucas Mebrouk Dolega, în vârstă de 32 de ani, grav rănit vineri la Tunis, a decedat luni, a anunţat angajatorul său, Agenţia europeană de fotografie de presă, la Frankfurt, în vestul Germaniei.

​VIDEO Istoria jocurilor video: de la osciloscop la PS3

​VIDEO Istoria jocurilor video: de la osciloscop la PS3: "Un grup de studenti germani a postat zilele trecute un clip care prezinta istoria jocurilor video si evolutia consolelor de-a lungul a jumatate de secol. Materialul prezinta 13 jocuri in ordine cronologica, incepand cu Tennis for Two (unul dintre primele jocuri video din lume, creat in 1958, simula o partida de tenis cu ajutorul unui osciloscop), pana la God of War III pentru Sony Playstation 3 (lansat in 2010).
​"

World Invasion : Battle Los Angeles - Official Trailer 2 [HD]

Ştiri din lumea presei: Curs nou la CJI. Serviciu de monitorizare al paginilor românești de Facebook

PE SCURT: Două lucrări Graffiti BBDO în arhiva Luerzer. Curs nou la CJI. Serviciu de monitorizare al paginilor românești de Facebook: "
Două lucrări realizate de Graffiti BBDO se regăsesc în cea mai recentă ediție a arhivei Luerzer – celebra publicație care reunește cele mai bune lucrări de print din lume.
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) organizează, în perioada 28-30 ianuarie, un curs practic cu tema Redactarea textelor pentru ecran, care își propune să-i învețe pe participanți să-și adapteze textele la publicul țintă specific mediilor digitale.
Agentia de comunicare in social media Stanout si dezvoltatorul de solutii web Byte Flux au lansat astăzi facebrands, un serviciu de monitorizare pentru paginile de Facebook din România, în timp real.
Lucrările publicate în arhiva Luerzer sunt realizate pentru Magic FM
Cele două lucrări publicate în Luerzer sunt printurile Softly și OK din cadrul campaniei Dialogues, dezvoltată de Graffiti BBDO pentru clientul Magic FM. Printurile au apărut la categoria Publicaţii & Media, alături de doar alte două campanii din străinătate.
Campania Dialogues a fost desfășurată în perioada iulie – august anul trecut și a cuprins mai multe execuții pentru promovarea campaniei Magic FM Muzica pentru o piele fină: constând în transmiterea unui sunet de o frecvenţă imperceptibilă pentru urechea umană, dar insuportabilă pentru ţânţari.
Despre cursul de la CJI:
Cursul organizat de CJI va fi susțiut de George Hari Popescu, jurnalist independent și asistent doctorand la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC) a Universității din București. Scopul acestui curs intensiv este de a oferi noțiuni despre lizibilitatea pe ecran a unui text și despre modul în care ea influențează scriitura pe un astfel de suport. Mai multe detalii găsiți aici.
Facebrands.ro monitorizează peste 3.000 de pagini românești de Facebook
În prezent, Facebrands.ro are în baza de monitorizare peste 3.000 de pagini românești de Faceebook și urmează, în câteva luni, să depășească cifra de 5.000. Serviciul Facebrands urmărește evoluția numărului de fani al paginilor monitorizare și oferă analize pe baza cifrelor înregistrate în urma cercetării. “Datele prezentate de facebrands.ro sunt actualizate la un interval de 10 minute, oferind o imagine in timp real a prezentei brand-urilor romanesti pe Facebook.” a declarat Andrei Ștefan, managerul Byte Flux.
Atenţie! Pentru abonarea la newsletterul site-ului de monitorizare  mi s-au cerut datele personale de pe contul Facebook. Am renunţat la a mă abona!

Sebastian Lăzăroiu, despre Mircea Badea: E un clovn trist

Sebastian Lăzăroiu, despre Mircea Badea: E un clovn trist: Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a apreciat, luni, la Hotnews, răspunzând unei întrebări, că Mircea Badea este "un clovn trist"; şi că nu are şanse de recalificare, opinând că acesta, şi dacă ar vrea să plece la un alt post de televiziune, ar primi drept ofertă "un post liber de clovn"

EXCLUSIV: Cătălin Tolontan a refuzat oferta lui Dinu Patriciu

EXCLUSIV: Cătălin Tolontan a refuzat oferta lui Dinu Patriciu: "

Cătălin Tolontan a refuzat oferta lui Dinu Patriciu de a veni în grupul Adevărul Holding.

La sfârşitul anului trecut, Cătălin Tolontan a primit o ofertă pentru un post de conducere în grupul lui Dinu Patriciu, dupa cum paginademedia.ro a scris AICI.

Contactat de paginademedia.ro, Catalin Tolontan a confirmat ca au existat discutii cu Dinu Patriciu.

Catalin Tolontan, pentru paginademedia.ro:

“Reputatia se construieste pe ce faci, nu pe ce nu faci. Asa ca nu voi comenta prea mult ceva ce nu s-a concretizat. Da, e adevarat ca am avut cateva discutii cu oameni de la Adevarul, inclusiv cu Dinu Patriciu in ultima luna.

M-a onorat interesul lui, ca ziarist eram curios ce motivatii l-au determinat sa bage peste 100 de milioane de euro in presa. Am gasit zone unde gandim la fel si teritorii unde avem opinii diferite despre presa si profesie.

Cred in continuare ca a facut o investitie de curaj in Adevarul Holding, dar eu ma simt bine la Gazeta si am decis sa raman”.

Citeste si:

"

Catalin Tolontan a refuzat oferta lui Dinu Patriciu pentru a conduce editorial trustul Adevarul Holding

Catalin Tolontan a refuzat oferta lui Dinu Patriciu pentru a conduce editorial trustul Adevarul Holding: "Catalin Tolontan a refuzat oferta venita de la Dinu Patriciu pentru un post de conducere in Adevarul Holding, dupa cum a anuntat Paginademedia.ro. Din informatiile HotNews.ro, Tolontan a fost ofertat sa conduca partea editoriala a trustului Adevarul Holding. Seful Gazetei Sporturilor, pentru HotNews.ro: M-a onorat interesul lui Dinu Patriciu, am gasit zone unde gandim la fel si teritorii unde avem opinii diferite despre presa (...) Eu ma simt mai bine la Gazeta. "
Din comentariile la articol: 
In vremurile astea refuzul de a colabora cu triumviratul patriciu-voiculescu-vantu reprezinta un act de demnitate echivalent cu refuzul de a colabora cu securitatea pe vremea comunismului. Si atunci era foame, si acum este, si atunci au rezistat putini in fata tentatiei, si astazi sunt putini cei care nu accepta banii mafiotilor.
Decizia lui Tolontan ar fi putut deveni un gest de demnitate dar vai, nu e cazul! Dl. Tolontan ciuguleste deja din laboiul varanului cu antene asa ca probabil nu s-au inteles la parale...

Facebook permite furtul datelor personale cu un singur click

Facebook permite furtul datelor personale cu un singur click: "Facebook este o reţea de socializare extrem de populară, dar şi foarte criticată pentru lejeritatea cu care îţi poate lăsa datele personale să ajungă pe mâinile unor persoane cu intenţii mai mult sau mai puţin oneste.

ŞTIRILE ZILEI: S-a întors gripa porcină

ŞTIRILE ZILEI: S-a întors gripa porcină: "
SOCIAL: România, râsu’-plânsu’. Ţara noastră e ridiculizată în emisiuni de televiziune, în caricaturi sau în clipuri pe net, în care naţionala Dacie Duster este prezentată drept “o maşină pe care nu o ţine decât scuipat vechi şi întărit”. Trei instituţii au sau au avut atribuţii directe ori indirecte în a promova imaginea României în străinătate: Ministerul Turismului, Institutul Cultural Român şi Agenţia pentru Strategii Guvernamentale. Gândul a stat de vorbă cu reprezentanţii acestor instituţii.
SĂNĂTATE: Gripa nouă, prima victimă în 2011. Un bărbat de 60 de ani, diagnosticat cu gripa AH1N1 şi internat în stare gravă la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi, a murit. Este vorba despre primul caz de gripă porcină din acest an şi totodată de primul deces.
ECONOMIE: Şi chinezii au datorii. Proiectele de dezvoltare ale statului asiatic sunt aproape de final, iar autorităţile vor trebui să achite o notă de plată de 1.500 de miliarde de dolari. Pentru a ascunde valoarea datoriilor, instituţiile locale au recurs la „artificii“ precum crearea a mii de vehicule de investiţii care să funcţioneze drept paravan, scrie Adevărul.
FILM: “The Social Network”, cel mai bun film la Globurile de Aur 2011. Asociaţia presei străine de la Hollywood a decernat aseară premiile Globul de Aur 2011. Aceste premii sunt considerate de specialişti foarte importante deoarece anticipează posibilii câştigători ai Premiilor Oscar.

Mosca, giornalista ucciso a coltellate

Mosca, giornalista ucciso a coltellate: "Il cadavere di un redattore dell'agenzia Red Media e' stato trovato ieri sera vicino al centro
televisivo di Ostankin"

Rednex și Sabrina, discuții pentru venirea la București

Rednex și Sabrina, discuții pentru venirea la București: "
TVR îi vrea la București pe Sabrina și pe cei din trupa Rednex (celebră pentru hitul Cotton Eye Joe).
Vineri, Comitetul Director al TVR a aprobat începerea negocierilor cu Fundația Culturală Phoenix pentru aducerea artiștilor.
Rednex și Sabrina vor veni în platoul emisiunii ÎnTrecerea anilor, prezentată la TVR de Mircea Radu.

"

Globurile de Aur 2011 - lista câştigătorilor

Globurile de Aur 2011 - lista câştigătorilor: "Prezentăm lista completă a câştigătorilor ediţiei din 2011 a premiilor Globul de Aur:

Google şi Microsoft au câştigat teren pe piaţa căutărilor online din SUA în decembrie

Google şi Microsoft au câştigat teren pe piaţa căutărilor online din SUA în decembrie: "Motoarele de căutare ale Google şi Microsoft au câştigat cotă de piaţă în luna decembrie în Statele Unite, în timp ce Yahoo! a pierdut teren, potrivit ComScore, citat de Bloomberg.

Vezi aici ce ţinute au purtat vedetele la Globurile de Aur 2011 - GALERIE FOTO

Mai înghiţiţi şi o tonă de reclamă dacă vreţi să le vedeţi în amămunt:
Vezi aici ce ţinute au purtat vedetele la Globurile de Aur 2011 - GALERIE FOTO: "Detaliile care au impresionat la gala Globurilor de Aur 2011 nu au fost rochiile, bijuteriile şi pantofii de firmă, ci atitudinea sigură afişată de câteva vedete recent divorţate sau despărţite de partenerii lor de viaţă şi ţinutele vestimentare "riscante" ale altora, relatează dailymail.co.uk.

Nebuloasă de sute de milioane după Zilele Eminescu

Nebuloasă de sute de milioane după Zilele Eminescu: "Neînţelegeri privind finanţarea de către Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional (MCPN) a manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Culturii Naţionale. Sâmbătă 15 ianuarie 2011 România a..."

Globurile de aur 2011: bine şi prost îmbrăcate pe covorul roşu | FOTO

Globurile de aur 2011: bine şi prost îmbrăcate pe covorul roşu | FOTO: "Ca de fiecare dată la un astfel de eveniment, vedetele de la Hollywood au strălucit şi anul acesta la decernarea Globurilor de Aur. Doamnele au ales roz, verde, negru sau bej. Rochii decoltate, lungi sau cu spatele gol. Iar..."

Astăzi se decide cine va măsura audiența TV de la anul

Astăzi se decide cine va măsura audiența TV de la anul: "Viitorul măsurător de audiență TV va fi ales astăzi, după o licitație care s-a derulat timp de mai multe luni.

Comisia de licitație (din care fac parte cinci membri CNA, cinci reprezentanți ai posturilor TV și cinci ai agențiilor de publicitate) dă astăzi notele finale.

Patru companii de cercetare au depus ofertele, după cum paginademedia.ro a scris încă din toamnă, AICI. Este vorba de Nielsen Company, GfK, Kantar Media și Media Research.

Viitorul măsurător de audiență va începe cercetarea la 1 ianuarie 2012, când expiră contractul cu GfK.

Concurenții:

  • Nielsen Company (fostul AGB). Până în anul 2008, o companie mixtă, în care asociați erau AGB și TNS a măsurat audiențele TV din România.
  • GfK – Actualul furnizor de date de audiență.
  • Kantar Media – Este fostul TNS. Compania TNS a fost cumpărată de divizia de cercetarea a grupului mondial de comunicare WPP și rebranduită la începutul acestui an în Kantar Media.
  • MediaResearch – companie de cercetare din Cehia. A participat și la licitația de acum trei ani.

Foto: Mediafax Foto

Citește și:

"

"Nu mai filma că te sparg"

17 ianuarie: Volksbank, contract de 2,5 milioane cu Intact pentru a-și corecta imaginea: "
Volksbank a încheiat un contract de 2,5 milioane de euro cu Intact Media Grup pentru a-și corecta imaginea, scrie Hotnews, care citează cotidianul austriac Der Standard.
Volksbank trebuie să își rezolve problemele din București, care nu nu sunt nici ușoare și nici ieftin de rezolvat – numai problemele de imagine ar trebui să fie corectate printr-un contract de 2,5 milioane de euro încheiat cu o firmă de media”, notează cotidianul austriac Der Standard.
La 16 noiembrie anul trecut, conducerea Volksbank International și österreichische Volksbanken a aprobat colaborarea cu Intact Media Group (IMG). Prin acest contract, IMG ar trebui să corecteze imaginea publică negativă a băncii “prin mediile sale de comunicare în masă“, scrie ziarul austriac, citat de Hotnews. Contractul se va derula până la sfârșitul anului 2011, iar costurile totale sunt de 2,544 milioane euro, sumă plătibilă în cinci tranșe, din care 500.000 euro au fost deja transferați, continuă publicația. “Intact Media Group aparține familiei lui Dan Voiculescu, politician și colaborator al fostei Securități“, conchide Der Standard.
Presa austriaca: BNR a facut recomandari foarte dure la adresa Volksbank. Banca a incheiat un contract de 2,5 milioane de euro cu Intact Media Grup pentru a-si corecta imaginea.
Reţeaua Cinema City România a înregistrat o audienţă în creştere cu peste 100% în 2010 comparativ cu anul precedent, scrie Wall-Street.ro. Astfel, mai mult de 3,09 milioane de bilete au fost vândute în multiplexurile Cinema City în 2010, după ce, în 2009, audienţa înregistrată în reţea a fost de 1,53 de milioane de spectatori. La nivelul întregului grup a fost raportată o creştere de 11,1% a audienţei fiind vândute 30,5 milioane de bilete în 2010.
Criza nu se vede la cinematograf: Audienţă în creştere cu peste 100% în 2010
Incident de teren: În dimineaţa zilei de 16 ianuarie, corespondentul Pro TV George Buhnici a filmat un cetăţean care ascultă muzică cu volumul la maxim, în timp ce îşi spăla maşina pe bulevardul Pache Protopopescu din Capitală. Observându-se filmat, bărbatul s-a apropiat şi a încercat să-l oprească pe George Bunhici: “Du-te şi filmează în alte parte, unde vrei tu”, a spus aceasta în timp ce încerca să acopere telefonul cu mâna, relatează Gândul. “Nu mai pune mână, filmează unde vrei tu”, a continuat acesta. “Vezi-ţi de treaba ta, că nu te-a deranjat nimeni. Nu mai îndrepta aia spre mine că ţi-l sparg!”, a mai spus bărbatul care asculta muzică. Apoi a încercat din nou să-i ia telefonul mobil.
John Griffiths, unul dintre cei mai respectaţi profesionişti în Account Planning din lume, care a susţinut la IAA numeroase seminarii, a fost răsplătit la sfârşitul anului trecut cu un premiu “best new thinking” în cadrul galei Research Awards 2010, organizată de prestigioasa Marketing Research Society din Marea Britanie. Numele lucrării care a impresionat juriul acestei ediţii a evenimentului anual dedicat cercetării de piaţă este “Content Analytics and the future of Market Research”, scrie IAA.ro. Ideea dezvoltării unei terorii despre cum va arăta viitorul cercetării de piaţă a pornit în septembrie 2009, în cadrul unui grup de discuţii, intitulat Norul Cunoaşterii, povesteşte Griffiths.
John Griffiths a câştigat cu o lucrare inovatoare, în cadrul Research Awards 2010
Un nou canal de televiziune menit, potrivit fondatorilor, să spargă monopolul Kremlinului asupra ştirilor de televiziune din Rusia, va fi lansat pe 25 ianuarie în Georgia, o mişcare care, cel mai probabil, va înfuria Moscova, scrie HotNews, care citează Daily Telegraph. Postul va fi condus de Robert Parsons, fost corespondent BBC la Moscova, alături de alţi trei jurnalişti internaţionali.
Fostul corespondent BBC la Moscova lansează un nou canal de televiziune rus în Georgia, pentru a sparge monopolul Kremlinului asupra ştirilor
Bono, solistul trupei U2, deţine în prezent acţiuni în cadrul reţelei de socializare Facebook în valoare de 728 milioane de dolari, scrie Wall-Street.ro, care citează Telegraph.co.uk. Solistul a achiziţionat anul trecut 1,5% din companie prin intermediul firmei de investiţii Elevation Partners în schimbul sumei de 195 milioane de dolari. Valoarea totalaăa acţiunilor sale se ridică în prezent la 728 mil. dolari, după ceFacebook a fost evaluată în luna ianuarie la 50 mld. dolari.
O mină de aur: Solistul trupei U2 are acţiuni Facebook de peste 700 mil. dolari
Media Consulta International susţine Universitatea din Bucureşti în cadrul campaniei “Egalitate la angajare şi la locul de muncă”. În cadrul acestui proiect, Media Consulta International a asigurat creaţia şi producţia a trei spoturi TV şi a trei spoturi radio, precum şi difuzarea acestora pe posturi TV şi radio naţionale, scrie IAA.ro. Scopul campaniei a constat în conştientizarea publicului, format din angajaţi şi angajatori, cu privire la problematica discriminării la angajare şi la locul de muncă.
"

Un interviu cu Dinu Flamând

Un amplu interviu cu Dinu Flamând realizat de Gellu Dorian aici 

Ce salarii au angajaţii Google

Ce salarii au angajaţii Google: "Google, compania care deţine cel mai popular motor de căutare din lume, este unul dintre cei mai căutaţi angajatori, anual, sute mii de persoane aplicând pentru un job, salariul şi condiţiile oferite fiind principalele..."

Globurile de Aur 2011: "The Social Network", cel mai bun film. Vezi AICI toţi câştigătorii

Globurile de Aur 2011: "The Social Network", cel mai bun film. Vezi AICI toţi câştigătorii: "Globurile de Aur din 2011 au excelat la capitolul previzibilitate: favoriţii Colin Firth şi Natalie Portman au obţinut trofeele pentru interpretare acordate de Asociaţia presei străine de la Hollywood."

Cum râd străinii de România - de la Dacia, maşina "ţiganilor împuţiţi" la "mâna întinsă", salutul naţional

Cum râd străinii de România - de la Dacia, maşina "ţiganilor împuţiţi" la "mâna întinsă", salutul naţional: "Agenţia pentru Strategii Guvernamentale a avut, în 2008, 8 milioane de euro pentru a îmbunătăţi imaginea românilor în Spania şi Italia. La conducerea ei se afla pe atunci sociologul Alfred Bulai. Acesta spune astăzi că România nu ar trebui să reacţioneze prin canale oficiale atunci când este ironizată în clipuri pe internet, potrivit cotidianului Gândul.





"

"Reţeaua de Socializare", marele câştigător al Globurilor de Aur 2011. Vezi aici lista premiilor - GALERIE FOTO

"Reţeaua de Socializare", marele câştigător al Globurilor de Aur 2011. Vezi aici lista premiilor - GALERIE FOTO: Pelicula regizată de David Fincher şi-a adjudecat, duminică, patru Globuri de Aur, printre care cele pentru cel mai bun regizor şi cel mai bun film.