duminică, 9 ianuarie 2011

O profeţie apocaliptică

O profeţie apocaliptică: "Documentarul 'Ultima profeţie' prezintă un studiu al cercetătorului Adam Maloof privind calendarul mayaş şi previziunile lor pentru anul 2012."

Film: 2012 - trailer oficial

O profeţie apocaliptică

O profeţie apocaliptică: "Documentarul 'Ultima profeţie' prezintă un studiu al cercetătorului Adam Maloof privind calendarul mayaş şi previziunile lor pentru anul 2012."

TABLETA TV: Cu românii la psihiatru

TABLETA TV: Cu românii la psihiatru: "Beneficiind de un scenariu foarte bine scris şi pornind de la o idee de succes în Israel şi SUA, serialul 'În derivă' (HBO România) e, la prima vedere, bizar."

Adam Ross, despre căsătorie: "Evoluaţi împreună sau muriţi"

Adam Ross, despre căsătorie: "Evoluaţi împreună sau muriţi": "Autorul celui mai bun roman de debut american a explicat pentru 'Evenimentul zilei' de ce l-ar alege pe Roman Polanski pentru a-i ecraniza proza, cum arată cititorul ideal şi care este secretul unei căsnicii fericite."

Studiu: Muzica preferata genereaza stari similare celor produse de droguri

Studiu: Muzica preferata genereaza stari similare celor produse de droguri: "Creierul reactioneaza la muzica la fel cum se manifesta fata de un anumit tip de mancare gustoasa sau fata de droguri. ​Experienta placerii este mediata in toate aceste situatii de eliberarea unei substante chimice care poarta numele de dopamina. "Un singur ton nu poate produce placere. Insa o serie de tonuri aranjate intr-un anumit fel poate genera mai multa placere decat oricare alta experienta umana. Este uimitor cum cortexul cerebral urmareste aceste tonuri in timp real anticipand si construind in acelasi timp", a declarat Salimpoor."

Inscrieri la Seara Voluntarilor Botosaneni

Inscrieri la Seara Voluntarilor Botosaneni: "Asa cum am scris acum mai bine de o luna cand anuntam Targul ONG Botosani, iata ca a venit momentul sa vorbesc de o alta actiune organizata de cei de la Asociatia B-RIGHT MEDIA in colaborare cu Centrul Europe Direct si anume: “Seara Voluntarilor Botoșăneni” – un eveniment planificat pentru finele acestei luni. “ONG-urile din [...]"

REPORTAJ MULTIMEDIA Moarte in varf de ac

REPORTAJ MULTIMEDIA Moarte in varf de ac: "
Epidemie de HIV/SIDA in Romania. E o posibila consecinta subterana a crizei economice, nediscutata in plan intern, dar semnalata de presa straina. Jurnalistii de la revista Time au avertizat in septembrie 2010 ca HIV/SIDA poate sa explodeze in Romania din cauza lipsei de bani pentru distribuirea gratuita de seringi si prezervative. Iar toxicomanii folosesc tot mai des o seringa in comun.
  • Vezi un reportaj multimedia HotNews.ro despre toxicomanii si prostituatele din Romania si reactia autoritatilor fata de noua amenintare epidemiologica.

S-a lansat „Anul Voluntariatului” şi la Botoşani

S-a lansat „Anul Voluntariatului” şi la Botoşani: "Centrul Europe Direct împreună cu Asociația B-Right Media au lansat oficial Anul Voluntariatului la Botoșani. Evenimentul a avut loc sâmbătă, la Colegiul Național A.T.Laurian, în prezența..."

Filmul "Reţeaua de socializare", premiat de National Society of Film Critics

Filmul "Reţeaua de socializare", premiat de National Society of Film Critics: ""Reţeaua de socializare/ The Social Network", regizat de David Fincher, continuă să domine sezonul premiilor de la Hollywood, acest lungmetraj fiind desemnat, sâmbătă, cel mai bun film al anului 2010 de către membrii National Society of Film Critics (NSFC).





"

Reţeaua de socializare (THE SOCIAL NETWORK) Trailer

Fetiţa ucisă în atacul armat din Arizona, născută pe 11 septembrie 2001

Fetiţa ucisă în atacul armat din Arizona, născută pe 11 septembrie 2001: "Fetiţa în vârstă de nouă ani ucisă în urma atacului armat de sâmbătă din Arizona se născuse pe 11 septembrie 2001, relatează Washington Post, în ediţia online.





"